TIP10: Wilt u Evenwicht en Balans in uw Leven?

Geld is een resultaat, maar niet het enige. Duurzame Expertise Marketing is niet enkel gericht op verwerving, verwerving van geld, cliënten, omzet, …

Het is een andere, duurzame manier van denken waarbij naast geld ook ethiek en levenskwaliteit een belangrijke rol spelen. Het is een levensinstelling en nieuwe manier van economisch denken.

 

DON’T WORRY, BE HAPPYTip10A

In alles wat je doet, zegt, uitdraagt, … moet passie, plezier, emotie, liefde zitten. Mensen worden er blij van en jij ook. En commercieel gezien: kopen is gunnen!

Cliënten trek je niet door een zuurpruim te zijn, maar door een enthousiasmerende, positieve instelling. Daar willen mensen zich mee identificeren.

De Vrije Beroeper die weinig cliënten heeft is afhankelijk, niet onafhankelijk. Duurzame Expertise Marketing is essentieel om je onafhankelijkheid te bewaren en meer nog te versterken.

LEVENSKWALITEIT

Naast intellectuele en tastbare resultaten waarover je in ons E-Book ook meer vindt, zijn de resultaten op het vlak van levenskwaliteit minstens zo belangrijk.

Levenskwaliteit kan zeer ruim geïnterpreteerd worden. Persoonlijke levenskwaliteit is hierin zeker cruciaal. Doen wat je graag doet als Vrije Beroep op de manier zoals jij het wilt. Geen slaaf zijn van anderen of een manier van werken die niet bij je past, maar helemaal volgens jouw identiteit.

Werken op een gestructureerde manier waarbij je tijd hebt voor jezelf en je dierbaren of voor je interesses, behelst een leven vol kwaliteit.

Reputatie, geloofwaardigheid en identiteit is van prominent belang voor Vrije Beroepen én een duurzame factor binnen Duurzame Expertise Marketing.


Tip10BGEEN SUPERMAN OF SUPERWOMAN

Doe het pakje van Superman of Superwoman maar uit …

FOCUS … Focus op wat je graag doet, op je core business, op dat waar je energie van krijgt en ga met professionele A-Partners in zee.

Zorg dat jij de expert bent en zij je als expert neerzetten. Jij de inhoud, zij de verpakking, structuur en techniek.

Uitbesteden is veel geld waard en nog veel meer … levenskwaliteit.

Evenwicht tussen de verschillende voordelen die Duurzame Expertise Marketing opleveren rekening houdend met je prioriteiten (financieel, emotioneel, academisch en qua levenskwaliteit) vormen het uiteindelijke doel.

Wij hopen dat u veel opgestoken hebt gedurende deze 10 weken. Besef dat deze Vraagstukken geen Toekomst zijn, maar Uiterst Actueel! Voor meer informatie kan u ons E-Book lezen, een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of onze video’s en webinars bekijken.

Hartelijk Dank voor uw Interesse!
Expert wordt u door te delen!

Steven Verbeeck
General Manager Netcomm

PS: Als je een vorige tip opnieuw wil bekijken, klik dan op de link hieronder:

TIP1: Hoe verandert Contentmarketing de Ganse Economie
TIP2: Waarom klopt ‘The Money is in the List!’?
TIP3: Deontologie = Duurzame Expertise Marketing
TIP 4: Is je Website echt jouw Virtueel Vastgoed?
TIP 5: Hoe creëert u Eenvoudig een Overtuigende Identiteit?
TIP 6: Waarom zijn Video en Webinars het Walhalla in Business 5.0?
TIP 7: Hoe resulteren Partnerships en Outsourcing / Offshoring in Besparingen, Expertise en Gemoedsrust?
TIP 8: Welke Bevrijding betekent onze Aanpak voor uw Praktijk?
TIP 9: Time is Life! Hoe koopt u Tijd en Efficiëntie?