TIP 9: Time is Life! Hoe koopt u Tijd en Efficiëntie?

Automatisering is het antwoord op het grote dilemma van Vrije Beroepen, nl. ‘Tijd’ of het gebrek hieraan.

Vele dingen kunnen geautomatiseerd worden. Je legt een strategie en planning vast en kan dit grotendeels online automatiseren.

De arbeidsintensiviteit door automatisering is zo laag dat het een totaal nieuwe beleving op je leven en zakelijke aanpak inhoudt. Automatisering creëert controle van je relatiebeheer, timemanagement, communicatie, inkomstenwerving.

 

CONTINUÏTEITTip9B

Informatie vergt een noodzaak aan herhaling voor het opgenomen wordt in je onderbewustzijn. Cliënten die je al kennen of al heel wat info hebben gekregen van jou via allerlei kanalen of een samenwerking, weten wie je bent en wat je te bieden hebt.

Nieuwe of potentiële cliënten hebben deze background niet. Hier speelt automatisering volledig op in. Alle info die jouw cliënten reeds hebben gehad, krijgen de nieuwe of potentiële ook, stap per stap. Het moment wanneer iemand instapt in je communicatieproces maakt niet meer uit.

GEEN TECHNISCHE KENNIS OF INTERESSE

Onze produkten en diensten leveren de oplossing voor de ratrace dat je beroep met zich meebrengt. Automatisering zorgt voor heel wat gemoedsrust.

Je hebt werkelijk geen enkele technische kennis nodig en marketing is een woord dat we niet zullen gebruiken als je daar behoefte aan hebt.  Maar je passie, know-how, vakkennis is ongetwijfeld wel iets dat je zal boeien.

Deze automatisering is trouwens een fundament dat eenmalig is, want je zet het op en plukt er op lange termijn de vruchten van. Je kan het uitbouwen en aanpassen, maar je basis is er. Je kan je echt focussen op dat wat je graag doet, je vak.

Laptop with red ring binders

MAATWERK

Online hulpverlening, dossierbeheer, afspraakplanning, werven en behouden van cliënten zijn enkele voorbeelden van zaken die we kunnen automatiseren.

Je zaak of praktijk wordt op een efficiënte en duurzame manier beheerd met een professionele uitstraling en uitstekende cliënten-communicatie.

 

 

Het bespaart je eveneens ontelbare uren aan tijdverspilling. Je kan je daardoor focussen op wat je echt graag doet en kan, jouw vak! Je structuur staat er immers!

Volgende week ontdekt u dat onze Aanpak ook tot Efficiëntie en Structurele Oplossingen leidt.

Tot volgende week!
Expert wordt u door te delen!

Steven Verbeeck
General Manager Netcomm

PS: Als je een vorige tip opnieuw wil bekijken, klik dan op de link hieronder:

TIP1: Hoe verandert Contentmarketing de Ganse Economie
TIP2: Waarom klopt ‘The Money is in the List!’?
TIP3: Deontologie = Duurzame Expertise Marketing
TIP 4: Is je Website echt jouw Virtueel Vastgoed?
TIP 5: Hoe creëert u Eenvoudig een Overtuigende Identiteit?
TIP 6: Waarom zijn Video en Webinars het Walhalla in Business 5.0?
TIP 7: Hoe resulteren Partnerships en Outsourcing / Offshoring in Besparingen, Expertise en Gemoedsrust?
TIP 8: Welke Bevrijding betekent onze Aanpak voor uw Praktijk?