TIP 8: Welke Bevrijding betekent onze Aanpak voor uw Praktijk?

Duurzame Expertise Marketing biedt een totaalaanpak die andere vormen van marketing integreren.

Netwerkevents, verkoop, reclame en dergelijke zijn dan niet langer noodzakelijk omdat ze geïntegreerd worden in een aanpak gebaseerd op de Vrije Beroeper als Expert.

Je trekt het juiste publiek aan. Mensen die oprecht in je geïnteresseerd zijn om wie je bent en wat je te vertellen hebt. De omzetting van zulke mensen naar cliënten loopt oneindig veel makkelijker dan via verkoop.

 

VAN PUSH NAAR PULLTip8A

Duurzame Expertise Marketing is geen push-strategie, maar een pull-strategie. Mensen worden ertoe aangezet je te ontdekken door E-Book, Tips, Video’s, Webinars, … met enorm waardevolle inhoud.

Het werkt niet meer om op een pusherige manier het leven van mensen ongewenst binnen te dringen. Eerlijke en authentieke verhalen hebben succes, geen promopraatjes of onjuiste verhalen.

Dit gebeurt door een sterke identiteit, professionele online aanwezigheid en de uitbouw van je community en relatiebeheer waarin cliënten centraal staan.

CONNECTIE

Klassieke marketing is gericht op het lokken van cliënten. Duurzame Expertise Marketing is het omgekeerde: Geef weg wat je hebt.

Je naam koppelt zich aan de sterke inhoud die je deelt en verspreidt. Daaruit groeit reputatie en geloofwaardigheid. Dit kan zich met de juiste aanpak zeer snel verspreiden als een virus.

Niet het ego van het merk of van het bedrijf zal in de toekomst het ijkpunt zijn in een marketingstrategie, wel de verbinding / connectie met de consument, mens, individu of de groep.


Tip8BEXPERTISE

Netcomm gelooft dat traditionale verkoop door prospectie minder en minder toegang zal vinden. Duurzaamheid en expertise zijn de Salestools van de toekomst. De boodschap is authentiek, de tools zijn commercieel, het resultaat is balans.

Laat net dat de kracht van Vrije Beroepen zijn. Als intellectueel beroep past expertise perfect bij het DNA van Vrije Beroepen. Verkoop én Vrije Beroepen zal blijven voelen als vloeken in de kerk.

 

 

Duurzame Expertise Marketing vertelt geen verkoopspraatjes, maar zet jou als Vrij Beroep neer als expert.

Volgende week ontdekt u dat onze Aanpak ook tot Efficiëntie en Structurele Oplossingen leidt.

Tot volgende week!
Expert wordt u door te delen!

Steven Verbeeck
General Manager Netcomm

PS: Als je een vorige tip opnieuw wil bekijken, klik dan op de link hieronder:

TIP1: Hoe verandert Contentmarketing de Ganse Economie
TIP2: Waarom klopt ‘The Money is in the List!’?
TIP3: Deontologie = Duurzame Expertise Marketing
TIP 4: Is je Website echt jouw Virtueel Vastgoed?
TIP 5: Hoe creëert u Eenvoudig een Overtuigende Identiteit?
TIP 6: Waarom zijn Video en Webinars het Walhalla in Business 5.0?
TIP 7: Hoe resulteren Partnerships en Outsourcing / Offshoring in Besparingen, Expertise en Gemoedsrust?