TIP 6: Waarom zijn Video en Webinars het Walhalla in Business 5.0?

De overvloed aan informatie, online en offline, maakt dat we heel snel moeten filteren. Aandacht trekken is daarom belangrijk. Je kan met niets meer aandacht trekken dan met video.

Het geeft vertrouwen, een professionele indruk en je onderscheidt jezelf heel sterk van de concurrentie. Video heeft impact! Het creëert betrokkenheid en emotie.

Webinars, video, voice-overs en muziek zijn een uiterst krachtige tool voor alle mogelijke doeleinden.

 

VIDEO BASED WEBSITEgratis-videos-webinars

Zorg dat je website heel wat video’s bevat. Je profileert je er EXTREEM mee. Je bent de professional. Er zijn video’s in alle vormen en maten. Promospots, presentatievideo’s, videomailing, online presentator, tekenanimatie, screenvideo voor handleidingen, getuigenissen van cliënten …

Een website met enkel tekst is echt helemaal achterhaald.

WEBINARS

Een webinar is een ‘live video-uitzending’. De kijkers horen en zien LIVE jouw verhaal en kunnen vragen stellen. Via powerpoint presentaties en/of een presentator informeer je je cliënten.

Het is professioneel, het is interactief, je moet geen zaal huren of recepties organiseren zoals bij een seminar, het is goedkoop, je kan uit alle uithoeken van het land en internationaal kijkers hebben die inschrijven, …

AUTHENTIEK

Als je artikelen schrijft en video’s maakt, dan voelen de bezoekers van je website je identiteit en de persoon achter de praktijk. Dat is heel belangrijk om vertrouwen te scheppen. En vertrouwen leidt met zekerheid tot cliënten.

Maak het niet ingewikkeld met teveel toeters en bellen. Dat willen mensen niet zien. Wel simpel, oprecht en authentiek. Laat je zien zoals je bent, dan is het altijd goed.

Video is een ideale en heel doeltreffende manier om je boodschap over te brengen. Het is een verleidingsproces.


Tip6BVIDEO IS NIET DUUR

Er is de afgelopen jaren ontzettend veel veranderd op het gebied van video-technologie, productie en marketing. Productiemateriaal is een stuk goedkoper geworden en bandbreedte is geen probleem meer.

Korte en krachtige teasers die je boodschappen treffend weergeven en een beperkte animatie erbij zijn perfect om mensen informatie over te brengen.

 

 

Volgende week zal u vaststellen hoe u Gemoedsrust en Veiligheid kan creëren.

Tot volgende week!
Expert wordt u door te delen!

Steven Verbeeck
General Manager Netcomm

PS: Als je een vorige tip opnieuw wil bekijken, klik dan op de link hieronder:

TIP1: Hoe verandert Contentmarketing de Ganse Economie
TIP2: Waarom klopt ‘The Money is in the List!’?
TIP3: Deontologie = Duurzame Expertise Marketing
TIP 4: Is je Website echt jouw Virtueel Vastgoed?
TIP 5: Hoe creëert u Eenvoudig een Overtuigende Identiteit?