Blog

W_M-1-Pharmacomm-1

Scoren In Google

Inhoud en totaalaanpak doen je scoren in Google

 

Internet is marketing, geen techniek

Laat je niet verleiden door verhalen van intenetmarketeers die je voor grote of kleine bedragen topposities beloven in Google. Scoren doe je niet met enkele trucs of muisklikken, maar met een totaalaanpak. Internet is geen techniek, maar marketing. Dit is het grootste misverstand dat er bestaat. Door actief met je website bezig te zijn en het in te zetten als marketingmiddel, scoor je.

 

Content is King!

Als je wil scoren met internet en in de zoekmachines in Google, dan is inhoud het toverwoord. Content is King! Deze uitspraak is een waarheid als een koe.

Als je artikelen schrijft, video’s maakt, waardevolle informatie deelt, foto’s publiceert, linkt met Social Media en meerdere wegen bewandelt met je website als fundament, dan scoor je. 100% zeker!

 

Zoekwoorden

Als je statistieken bekijkt hoe mensen op je website terechtkomen, dan zal je merken dat dit gebeurt door tientallen tot honderden en zelfs duizenden zoekwoorden of zoekwoordcombinaties.

Het fabeltje dat je moet scoren op één bepaalde zoekterm, is dus onwaar. Zorg opnieuw dat je waardevolle info op je website deelt en via verschillende kanalen, dan scoor je op allerlei manieren.

 

Google Analytics

Google Analytics is een prachtige tool om je website te analyseren. Zo kom je te weten via welke zoekwoorden en zoekwoordcombinaties je bezoekers op je website terechtkomen.

Ook welke pagina’s ze bekijken, hoeveel pagina’s, hoelang ze op je website blijven, welke pagina’s scoren en welke niet, aantallen en zoveel meer belangrijke informatie kom je te weten.

 

Scoren in Google doe je door goed te analyseren en door je website te gebruiken als interactief middel door met je doelgroep te communiceren.