Over Ons

PharmaComm heeft een Hart voor Apothekers en profileert u vanuit 3 pijlers: Communication, Commercial and Community

PharmaComm is innovatief en zet u als apotheker uniek in de markt. U onderscheidt zich van andere apothekers en laat aan uw patiënten zien wie u bent en welk verschil u maakt. Identiteit is een essentieel aspect voor ons. Al onze klanten worden op een unieke manier geprofileerd zoals u werkelijk bent. Het is van uitermate groot belang dat u niet kiest voor eenheidsworst. Onze websites en producten zijn voor al onze apothekers anders.

PharmaComm heeft bovendien de beste prijzen op de markt. Door onze structuur en internationale aanpak kunnen we u de meest recente technologie, trends en aanpak verzekeren.

Marketing voor apothekers staat op een kruispunt naar een professionele en innovatieve aanpak. De aanpak zoals deze nu door traditionele spelers werd gedaan, zal de volgende jaren volledig verdwijnen. Kies voor PharmaComm, kies voor uzelf.

★ Communication: Communicatie is de eerste pijler waar onze producten op gebaseerd zijn. U gebruikt uw website en andere marketingmiddelen als communicatiemiddel en service naar uw patiënten en potentiële patiënten. U zet zichzelf in de markt als expert. Dit creëert vertrouwen en betrokkenheid.
★ Community: Opbouw van een groep volgers zowel bij bestaande patiënten als potentiële patiënten is een hoofddoel. Het is het ultieme middel om vertrouwen te vergroten, patiënten aan je te binden, nieuwe patiënten te werven vanuit je expertise die je deelt, bestaande patiënten te upgraden en meer producten en diensten van je af te nemen. Dit kan door verschillende marketingmiddelen.
★ Commercial: Naast communicatieve en netwerkdoelen zijn onze producten ook gericht op verkoop en rendement. Dit is iets dat je opbouwt. Online verkopen en stimulering van verkopen wordt belangrijker en belangrijker in de apothekerswereld. Zet nu de essentiële stappen zodat u binnen enkele jaren een enorme voorsprong hebt opgebouwd. Andersom is het zeer moeilijk om de achterstand weg te werken.

Steven Verbeeck
General Manager