Video’s & Webinars

Video’s en Webinars zijn hét marketingmiddel bij uitstek!

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Foto’s, video’s en presentaties visualiseren wie u bent.

Video en webinars zijn een uiterst krachtige tool om in te zetten voor alle doeleinden. Het doet u scoren in Google en bij (potentiële) patiënten. Informatief, expertise tonen, werving patiënten, online programma’s … Geloofwaardigheid en professionele uitstraling zijn een garantie.

Advies en consultatie zullen meer en meer online gebeuren. Naast fysieke afspraken in de apotheek zal u eveneens online nieuwe patiënten verwerven en de communicatie voeren.
Videoconsults, videochat, videomailing, eigen video’s, voice over, muziek, online presentator, tekenanimatie, 3D of andere technieken behoren tot de mogelijkheden.

VIDEO BASED WEBSITE

Zorg dat uw website heel wat video’s bevat. U profileert uzelf EXTREEM krachtig hiermee. U bent de professional. Er zijn video’s in alle vormen en maten. Videoconsults, promospots, presentatievideo’s, videomailing, online presentator, tekenanimatie, screenvideo voor handleidingen, getuigenissen van patiënten … Een website met enkel tekst is echt helemaal achterhaald.

AUTHENTIEK

Als u artikelen schrijft en video’s maakt, dan voelen de bezoekers van uw website uw identiteit en de persoon achter de apotheek. Dat is heel belangrijk om vertrouwen te scheppen. En vertrouwen leidt met zekerheid tot patiënten.

Maak het niet ingewikkeld met teveel toeters en bellen. Dat willen mensen niet zien. Wel simpel, oprecht en authentiek. Laat u zien zoals u bent, dan is het altijd goed.

Video is een ideale en heel doeltreffende manier om uw boodschap over te brengen. Het is een verleidingsproces.

WEBINARS

Een webinar is een ‘live video-uitzending’. De kijkers horen en zien LIVE uw verhaal en kunnen vragen stellen. Via powerpoint presentaties en/of een presentator informeert u uw patiënten.

Het is professioneel, het is interactief, u moet geen zaal huren of recepties organiseren zoals bij een seminar, het is goedkoop, u kan uit alle uithoeken van het land en internationaal kijkers hebben die inschrijven, …

1. We staan aan de vooravond van de video-revolutie

72% van marketeers investeert de komende jaren vooral in video. Vroeger was een video nog een leuke bijkomstigheid op uw website. Vroeger draaide het internet vooral om tekst en werden foto’s als ‘kinderachtig’ gezien. Dat is tegenwoordig wel anders. Binnenkort ligt een belangrijke basis van uw website bij video en niet bij tekst of foto’s.

2. Video is altijd geschikt

Er is geen product, merk of bedrijf dat niet geschikt is voor video. Producten kan u laten zien, diensten kan u demonstreren en niet zichtbare concepten of ideeën kan u visualiseren door middel van interviews, animaties en graphics. Mensen zijn visuele wezens en video is een uitstekend middel om daar goed op in te spelen.

3. Video is goed voor Google

Als u hogerop wilt komen in de Google-zoekresultaten, is het maken van een video perfect. De combinatie met YouTube is een spinnenweb aan video’s die weer leiden naar artikelen en andere delen van uw website, programma’s, …

4. Video is niet duur en toegankelijk

Er is de afgelopen jaren ontzettend veel veranderd op het gebied van video-technologie, productie en marketing. Productiemateriaal is een stuk goedkoper geworden en bandbreedte is geen probleem meer. Combineer een goede productie met de juiste marketingkennis en u bent al een heel eind op weg om de juiste mensen uw video te laten zien.

Bovendien kan u met video precies zien hoeveel mensen uw video hebben gekeken, wanneer dat was, hoe ze op uw video kwamen, hoe lang ze bleven kijken en of ze hebben doorgeklikt. Het is dus ook nog eens ontzettend meetbaar.

5. Videomarketing werkt

Als consumenten de keuze hebben, bekijken ze liever een video dan dat ze tekst lezen. Wij mensen zijn visueel ingestelde wezens. 60% van de consumenten kijkt liever een video dan dat ze een tekst lezen. En 80% van consumenten is eerder geneigd een product te kopen na het zien van een productvideo. Met andere woorden: video werkt!

We willen u graag adviseren over wat Video’s en Webinars voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons voor een vrijblijvend gesprek om u de mogelijkheden te tonen.

KLIK HIER VOOR VIDEO-AFSPRAAK