Partner & Outsourcing

VAN CONSULTANCY TOT PARTNERSHIP

U kan ons als Consultant inzetten volgens de behoeften van uw apotheek. Dit kan gaan van enkele uren tot permanent lid van het managementteam van het bedrijf. U kan bij ons terecht voor inhoudelijk onafhankelijk advies.

PharmaComm kan u bijstaan op projectbasis, beheer van uw online producten zoals website maar een partnership is eveneens mogelijk waarbij we voor langere tijd verantwoordelijkheid opnemen als marketingpartner of zelfs het zogenaamde interim management.

We vertrekken steeds vanuit een probleemanalyse, verzamelen interne en externe informatie, ontwikkelen vervolgens een strategie en begeleiden de uitvoering ervan. Ons team bestaat uit experts op vele domeinen, maar steeds op het vlak van marketing, internet en strategie.

PharmaComm zorgt voor grote toegevoegde waarde zowel op het vlak van marketing als gerelateerd strategische waarde. Wij brengen heel specifieke expertise en kennis aan. We gaan vooral projectmatig te werk vanuit een ijzersterk analytisch vermogen. Echter wordt steeds vanuit de overkoepelende bedrijfsstrategie en visie vertrokken.

Onze manier van werken is no-nonsense. Confronterend met focus op resultaat. We werken zeer helder met duidelijke advies- en implementatieplannen zonder verspilling van tijd. Toegevoegde waarde voor een correcte prijs met rendement en visie.

PAKKETTEN

We kunnen een consultancy-opdracht starten vanuit een beperkte opdracht en deze vanuit een bevredigende samenwerking verder uitbouwen naar een intensere samenwerking.
We kunnen een pakket aanbieden voor het beheer van uw website of periodieke updates en we kunnen eveneens uw marketingpartner zijn. Wij werken eveneens op maat van uw specifieke wensen

VISIONAIRE AANPAK

Je zet jezelf onderscheidend in de markt op onze manier. Geen eenheidsworst of bewandelen van de platgetreden paden, maar een out-of-the-box aanpak met een visionaire benadering.

● Branding: We zetten u als merk in de markt. Dit gaat van missie/visie, logo en huisstijl tot totale bedrijfsstrategie en communicatiebeleid, intern en extern.
● Netwerking: Onze netwerkeconomie zorgt ervoor dat u op een andere manier uw sales en marketing moet aanpakken, zoniet hebt u binnen enkele jaren een onoverbrugbare achterstand opgelopen. Onze D.E.M.-aanpak garandeert een duurzame werving en behouden van patiënten, de uitbouw van een community van volgers, een geloofwaardige reputatie en expertise online en offline.
● Totaalaanpak: Door onze D.E.M.-aanpak krijgt u een totaalinzicht op uw bedrijf. U ziet waar u staat, waar toegevoegd dient te worden en waar we naartoe gaan. Geen nattevingerwerk meer, maar concrete doelstellingen. Alle marketing- en strategische tools worden ingezet om de plannen uit te voeren. Duurzaamheid is ons fundament. Vanuit die sterke basis kan u makkelijk bijsturen.
● Uitvoering: Uitvoering lijkt vanzelfsprekend, maar is dat niet. De meeste bedrijven hebben plannen en betalen voor plannen, maar voeren ze niet uit. Wij voeren de marketing- en implementatieplannen zelf uit of in samenwerking met uw team, maar in beide gevallen staan wij garant voor een doorgedreven actieve aanpak. Onze no-nonsense aanpak resulteert in actie. U evalueert ons op basis van resultaat, wij gaan rechtdoor om die resultaten te behalen.

MAATWERK

● We kunnen een consultancy-opdracht starten vanuit een beperkte opdracht en deze vanuit een bevredigende samenwerking verder uitbouwen naar een intensere samenwerking en partnership. We bieden u standaardpakketten aan, maar wij werken eveneens op maat van uw specifieke wensen. Samenwerkingen gebaseerd op Offshoring en intensere Partnerships zijn op verschillende manieren mogelijk:
➢ External Marketing Partner
➢ Project Manager
➢ Offshore Freelance Employee
➢ …
● Voor administratieve functies/taken, IT, marketing, virtuele assistenten, telecenter, helpdesk, etc. is Offshoring het ideale middel om budgettair, flexibel en kwalitatief uw bedrijf te ondersteunen.

Wilt u over uw bedrijf en doelstellingen spreken? Dan maken wij graag een afspraak voor en vrijblijvend adviesgesprek. Wij bieden u de expertise die u nodig heeft voor uw groei en succes.

CONTACTEER ONS HIER

OUTSOURCING en/of OFFSHORING, een nieuwe manier van denken

P_O-4-Pharmacomm

PharmaComm vormt voor u de tussenpersoon om diensten te gaan uitbesteden met zeer grote kostenbesparingen tot gevolg én meer kwaliteit. Ons internationale netwerk en kennis van de internationale markt maakt dit mogelijk. Daarnaast blijft u de tijdrovende taak bespaard van het zoeken naar medewerkers voor het uitvoeren van aanvullende (niet altijd de meest rendabele) bedrijfsfuncties.

VOORDELEN OUTSOURCING / OFFSHORING

Kostenvermindering mag dan de belangrijkste reden zijn om bedrijfsprocessen in een ander land te laten uitvoeren, maar er zijn nog meer voordelen verbonden aan outsourcing /offshoring:
● Kostenbesparing
Verlaging van de kosten is altijd het belangrijkste voordeel van uitbesteding geweest.
Directe besparingen worden bereikt door het verschil in salarissen, secundaire voorwaarden en operationele uitgaven tussen de meeste westerse landen en offshore-locaties. Indirecte besparingen zijn vaak mogelijk doordat de klant zich opnieuw kan richten op zijn kernactiviteit en secundaire processen kan uitbesteden aan een gespecialiseerde dienstverlener.
● Expertise
Via outsourcing krijgt u toegang tot expertise die u binnen uw bedrijf misschien niet hebt. In plaats van zelf je marketingactiviteiten intern uit te voeren, kunt u bijvoorbeeld het bedenken en uitvoeren van marketing en communicatie met je klanten uitbesteden aan gespecialiseerde bureaus. In de huidige netwerkeconomie richten grote én kleine ondernemingen zich opnieuw op hun kernactiviteit en laten ze de rest over aan een netwerk van externe partners.
● Toegang tot een nieuw netwerk van talent
Wie zou er niet in de verleiding komen om werk over te brengen naar een land met uiterst bekwame mensen die de taken tegen veel lagere kosten kunnen uitvoeren? Met offshoring krijgt u toegang tot een grote arbeidspool die lokaal niet beschikbaar is, en bent u bovendien aanzienlijk goedkoper uit.
● Breed scala van bedrijfsprocessen
Outsourcing / Offshoring biedt de mogelijkheid om een brede waaier aan bedrijfsprocessen uit te besteden. Meestal stemt de leverancier zijn diensten af op de eisen en behoeften van de opdrachtgever.
● Beschikbaarheid
In bepaalde sectoren is het heel lastig om mensen te vinden die de juiste vaardigheden hebben en bij u in dienst willen treden. Een goed voorbeeld is de IT-sector. Weinig kleine bedrijven slagen erin ervaren ontwikkelaars te vinden en in dienst te nemen. Outsourcing / offshoring biedt dan de oplossing omdat een bedrijf snel én tegen een betaalbare prijs over hoogwaardige expertise kan beschikken.
● Communicatie
PharmaComm stuurt zelf de communicatieprocessen tussen uw bedrijf en de offshore-medewerker. Door wekelijkse opvolging en nauwkeurige rapportering wordt een efficiënte werkrelatie bevorderd. Dankzij videoconferenties, chat en e-mail is het eenvoudig te communiceren met mensen waar ook ter wereld.
● Duidelijke projectafspraken
Als het project onvoldoende is gespecificeerd, zorgt dit na een tijd voor meerdere problemen. Een gedetailleerde projectbeschrijving is essentieel voor een succesvol offshore-project. Wij managen uw project zorgvuldig zodat alle verwachtingen door onze overeenkomst worden gedekt.
● Extra benutting van tijdzones
Bij inschakeling van externe dienstverleners kunt u uw voordeel doen met andere tijdzones dan die van uw eigen bedrijf. In offshoring-locaties zijn mensen bereid ook buiten de reguliere kantooruren te werken en zich aan te passen aan onze tijdzone. Een 24/7/365-activiteit is offshore meestal eenvoudiger op te zetten.

Er zijn uiteenlopende redenen waarom een bedrijf kan besluiten tot outsourcing /offshoring, al naargelang de bedrijfsdoelen. Wat de reden ook is, outsourcing /offshoring heeft alleen dan zin als het zich vertaalt in aanzienlijke kostenbesparingen en hoogwaardige, concrete resultaten.

Wilt u over uw bedrijf en doelstellingen spreken? Dan maken wij graag een afspraak voor en vrijblijvend adviesgesprek. U kan ons hier contacteren. Wij bieden u de expertise die u nodig heeft voor uw groei en succes.

CONTACTEER ONS HIER