Blog

Pharmacomm Hart voor Apothekers 15

Apothekers en Andere Experts

Expertise door en voor Experts

 

Apothekers en andere Experts … zijn de Absolute Specialisatie van PharmaComm.

 

Kies een totaaladviseur

Bij de keuze van een partner om je communicatie en strategie te stroomlijnen en jezelf in de markt te zetten, kies dan een totaalpartner die oog heeft voor het totaalplaatje. Enkel door een geïntegreerde aanpak haal je resultaten.

Identiteit door logo en huisstijl, website als fundament, totale marketingaanpak op basis van deontologie en expertise, video als ultieme middel voor geloofwaardigheid, betrouwbaar netwerk en infrastructuur zorgen voor de reputatie en het rendement dat je apotheek succesvol maakt.

 

Prijsbesparing

Een totaalaanpak door Duurzame Expertise Marketing leidt tot rendement. Dit is het belangrijkste resultaat, de opbouw van een duurzaam kapitaal, maar ook onmiddellijke rendabiliteit. Net door het totaalplaatje ga je ook goedkoper uitkomen. Een internationaal netwerk van specialisten en freelancers waarborgt samen met de totaaloplossing een drastische kostenbesparing en diensten aan fors lagere tarieven.

 

 

Elke apotheker heeft baat bij de aanpak van Duurzame Expertise Marketing. Als ze een professionele benadering voorstaan waar waardevolle informatie delen, expertise tonen, patiëntenmanagement doen en internet als strategisch instrument voor hun bedrijfsvoering inzetten, dan plukken zij volledig alle vruchten van deze totaalaanpak.