Blog

Pharmacomm Hart voor Apothekers 5

Alle Websites worden Video Based

De overvloed aan informatie, online en offline, maakt dat we heel snel moeten filteren. Aandacht trekken is daarom belangrijk. Je kan met niets meer aandacht trekken dan met video. Het geeft vertrouwen, een professionele indruk en je onderscheidt jezelf heel sterk van de concurrentie. Video heeft impact! Het creëert betrokkenheid en emotie.

 

Garantie op connectie met patiënten

Als je een verschil wil maken in je sector, ga dan met video werken. Je haalt er een geweldig rendement mee en een reputatie van expertise. Je creëert een verbazingwekkende connectie met mensen.

 

Een website met enkel tekst is echt helemaal achterhaald. Zorg dat hij er aantrekkelijk uitziet door foto’s, video, geluid en call-to-actions. Dit zijn tools die je aanbiedt om de bezoeker tot actie aan te zetten. Ook video’s kunnen hier een onderdeel van zijn.

 

Informatief, expertise tonen, werving patiënten, online programma’s … Video’s zijn hét marketingmiddel bij uitstek. Geloofwaardigheid en professionele uitstraling zijn een garantie. Bovendien doet het je sterk scoren in Google en bij (potentiële) patiënten.

 

Van vertrouwen tot patiënt

Als je artikelen schrijft en video’s maakt, dan voelen de bezoekers van je website je identiteit en de persoon achter de praktijk. Dat is heel belangrijk om vertrouwen te scheppen. En vertrouwen leidt met zekerheid tot nieuwe patiënten. In de apothekerswereld is vertrouwen essentieel.

 

Zie dat je plezier beleeft aan wat je brengt. Dat straal je uit. Mensen willen zich graag identificeren met positieve personen en in hun leven hebben.

 

Als je louter wil krijgen, droge informatie overbrengt en te commercieel overkomt, dan werkt dat averechts. Blijf jezelf!

 

Maak het niet ingewikkeld met te veel toeters en bellen. Dat willen mensen niet zien. Wel simpel, oprecht en authentiek. Laat je zien zoals je bent, dan is het altijd goed.

 

Door video wordt je de digitale adviseur. Maar dan wel 24 op 24, 7 op 7 bereikbaar.  Video werkt hetzelfde als televisie. Je klikt het aan en je bent aan het kijken. Het is een ideale en heel doeltreffende manier om je boodschap over te brengen. Mensen blijven daardoor langer op je website. Dat is heel belangrijk en heeft alles te maken met video als verleidingsproces. Als je hem niet leuk vindt, klik je hem weg. Heb je hem niet verstaan, dan spoel je hem terug.